Jag behöver hjälp med takläggning!

I och med att det har börjat bli varmare och finare väder ute och har jag börjat fixa ute i trädgården. Höll på att planera vilka växter jag skulle behöva byta ut i rabatterna här om dagen och således även hur många nya blommor jag skulle behöva köpa när jag plötsligt upptäckte hur slitet taket på huset var. Brukar inte kolla så noga på taket, lika lite som jag kollar på fönsterrutorna för att se att de är smutsiga förrän solen skiner rakt på dem, på samma sätt känner jag nu med taket. Fruktansvärt slitet. Vet inte om det har varit så slitet hela tiden eller om det har blivit det nu efter vintern.

Flera av takpannorna var täckta med mossa och har helt och hållet tappat sin glans. Kändes nästan lite pinsamt. Så nu kan ni gissa vad jag är ute efter – hjälp med takläggning. Det var det första jag gjorde när jag gick in. Satte mig ner framför datorn med målet att hitta ett bra företag med goda recensioner som sysslar med just takläggning i Sollentuna. Efter att ha läst flera olika recensioner och varit inne på flertalet olika sidor tror jag nu att jag har bestämt mig för Prima Tak & Mark i Stockholm AB. De verkar i hela Stockholms området och har varit aktiva inom takbranschen i många år, vilket är ett av mina krav. Föredrar alltid erfarna företag eftersom man då kan veta att man kommer få ett gott resultat, eller chansen för att de ska lyckas är i alla fall betydligt större. Därför var det självklart för mig att utav alla företagen som jag sökte upp och som sysslar med takläggning att välja just Prima Tak & Mark i Stockholm AB.

Jag har inte kontaktat dem än men tänker att jag ska göra det idag efter jobbet. När jag har tid att prata med dem ordentligt. Håller tummarna för ett gott resultat!