Renoveringen av min trappa

Som jag nog har erkänt för er några gånger nu så är jag inte vidare händig utan brukar alltid se till att anlita ett byggföretag varje gång jag ska bygga om någonting här hemma. Och det kanske inte låter som att det borde vara så ofta, men tro mig det är det för jag har samtidigt ett stort intresse för inredning och vill gärna göra om ganska ofta. Det är väl inget fel med det, döm mig inte!

Det senaste jag satsade på att renovera var trappan som tidigare hade en heltäckningsmatta, vilket inte alls är snyggt. Enda fördelen med en heltäckningsmatta är att man får bättre grepp och minskar risken för att ramla ner när man springer i trappan. Jag tog bort den, eller jag tog hjälp från byggföretaget Zenex AB med renovering. De var faktiskt ganska snabba också och lyckades få renoverat trappan på två veckor. Och det blev väldigt snyggt faktiskt. Istället för en sliten gråbeige matta så är trappan nu vit en betydligt finare. Det är emellertid lite läskigare att springa i den nu eftersom det är ganska halt så gör inte det så mycket. Blir att gå snabbt istället.