I väntan på en målare

Hej hopp!

Här är vi uppe med tuppen, dagarna går för fort så det gäller att ta vara på så många timmar man kan. Nu är jag visserligen en person som älskar att sova och på min lediga dag så hade jag nog inte gått upp riktigt än om det inte vore för att jag skulle få besök av en målare, men det känns ändå bra att redan vara uppe och fånga dagen. Min tanke var första att huset i Alvesta skulle målas om invändigt, jag har tröttnat lite på tapeterna som är här nu. Jag är ingen målare och kommer nog aldrig bli någon med tanke på att mitt tålamod knappt existerar och att jag inte kan koncentrera mig på samma sak under en längre tid. Därför anställde jag en målare istället som ska hjälpa mig, men när jag förklarade hur väggarna var så sa han att det inte är säkert att färgen kommer sätta sig så bra. Den kommer fukta ner tapeterna och då finns risken att det bildas luftbubblor innanför som kommer synas och det var jag inte riktig så sugen på. Jag fick därför tänka om och börja kolla efter nya tapeter som jag kan ha istället, annars hade målaren behövt spackla alla väggar och det hade tagit ett väldigt bra tag och kostat betydligt mycket mer. Hur som helst så har jag nu hittat lite tjusiga tapeter som jag tror passar bra in i mitt hem. Vad som är kul med tapeter är att man kan få det med lite mönster vilket gör att jag kan få en fin fondvägg, jag är absolut inte intresserad av att ha någonting som sticker ut så mycket. Det räcker med någon enkel strukturtapet som bryter mönster lite och det är precis vad jag har beställt så nu väntar jag bara på att en målare ska dyka upp här i Alvesta.