Karlstads bästa målare

Hej!

Jag är så stolt för min bror har precis startat sitt eget företag. Eller han har startat det tillsammans med tre kompisar. Min bror och den ena av dem andra är målare, och de andra två är snickare. Så nu har de tänkt att kunna erbjuda sina tjänster till privatpersoner runt om i Karlstad till att börja med.

Jag har hjälpt dem med att starta upp deras sociala kanaler så att de enkelt kan marknadsföra sig, det är det bästa sättet att synas idag. Det blir också ett sätt att enkelt visa arbetsprover från deras projekt och sånt gillar folk att se innan de anlitar en hantverkare.

Min bror och den andra killen som är målare har fått hjälpa mig att fixa mitt vardagsrum och sovrum. De två som är snickare hjälpte mig att göra en väggfast bokhylla som täcker hela ena väggen i vardagsrummet. Sedan har jag stylat det så att de har fått snygga bilder att visa upp. Jag har också gett de tips på hur de ska använda sina sociala medier och till exempel hashtags för att få så många visningar och följare som möjligt. Nu vill de ju sprida ordet att de finns så de får kunder och referenser.

Jag tror att de lätt kommer få mycket jobb och att de kommer få ett gott rykte om sig här i Karlstad. De har nytta av att tillsammans ha ett stort kontaktnät och alla deras kompisar hjälper till att tipsa om deras tjänster i deras sociala medier.

Som snickare och målare har du fördelen att du med enkla medel kan visa upp vad du faktiskt jobbar med och som jag sa, visa arbetsprover för att fånga potentiella kunders intresse. Det är svårare att visa upp sina tjänster och hur duktig man är som elektriker till exempel.

Det blir roligt att följa deras företagsresa och behöver ni snickare eller målare i Karlstad så vet ni vart ni ska vända er

Må så gott!