Snickare med kvalité

Hallå där ute i landet!

Nu har det äntligen blivit dags för ett nytt tipsinlägg och den här gången handlar det om en snickare med fantastisk service och som gör ett grymt bra arbete. Som jag har skrivit om många gånger här på bloggen så går mina affärer riktigt bra och jag har uppgraderat mig till ett större hus här i Uppsala. Med mitt nya hem så har jag äntligen fått ett eget kontor i en avlägsen del av huset och därmed kan jag göra en stor del av mitt arbete hemifrån, dessutom har jag äntligen fått plats för ett spelrum med ett flipperspel, darttavla och ett biljardbord.

Men jag hade en tanke av att förbereda mig lite inför våren och sommaren på bästa sätt, genom att skaffa en stor altan med lounge möbler. Jag kom i kontakt med Bohlins Bygg och frågade om de kunde förverkliga min vision. Några dagar senare kom det hem två snickare för att påbörja bygget och de jobbade på i några veckor innan altanen slutligen var på plats, jag passade under den här tiden på att arbeta hemifrån för att kunna vara med under processen och bidra med lite fika emellanåt. Det var några av de trevligaste snickarna som jag har haft att göra med och resultatet speglade verkligen deras service, med kvalité och ypperlig service byggde de den största altanen som mina ögon någonsin hade skådat. Så är du i behov av snickare som kan bygga utefter dina önskemål, då är Bohlins Bygg något för dig.

Nu ska jag runda av här och börja kolla på utemöbler för min nya altan, jag har en stor yta att fylla. Ta till vara på det här tipset mina vänner och förverkliga era drömmar och visioner! På återseende bloggen!