Rätt företag med rätt byggnadsställningar

Jag har tänkt att renovera stora delar av fasaden på mitt hus själv, eller med hjälp av några vänner. Vi är alla kunniga inom bygg på ett eller annat sätt. Vi arbetar inte med det, men vi är händiga och kan svinga en hammare så att säga. Jag har köpt allt material som behövs för att genomföra renoveringen på det sätt som jag vill, men efter ett tag insåg att jag hade glömt kanske det viktigaste – byggnadsställningar! Jag kontaktade lite olika företag i trakten, tills jag hittade Halmstads Ställningsservice. De hyr ut olika sorters byggnadsställningar i Halmstad och där hade jag tur, för de hade precis det jag behövde till de datum jag behövde dem!

Företagets service var verkligen toppenbra. De kör ut ställningarna till mig, och hämtar dem sedan igen när jag är klar med dem. Detta underlättar enormt för mig och mina vänner med renoveringsprojektet. Att jag inte hade tänkt på det förut, med byggnadsställningar, var korkat av mig men nu i efterhand så gjorde det ju inte så mycket. Jag skulle absolut rekommendera Halmstads Ställningsservice!